Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenőfal

 Itt üzenhettek, kérdezhettek tőlem

 

hajrá!

 

image.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ne másolj!

(Zsolt, 2014.06.08 16:39)

Szia! Nem szép dolog más weboldalakról összemásolgatni a szövegeket, majd mint a sajátodat közzétenni! Ez akkor is így van, ha az az oldal éppen a magyar Wikipédia!

Különösen ellenszenves, hogy a forrásokat nem tünteted fel és még szerzői jogot is formálsz a másolataidra! A másolt szövegnél értelmetlen a Minden jog fenntartva!

Inkább írj saját szövegeket vagy fordíts más nyelvekről!

Re: Ne másolj!

(Admin, 2016.08.29 19:12)

Kedves Zsolt!
Igazad van a másolásban kapcsolatban de senki nen tudná szerintem Európa összes metróinak törtenetet fejből. Az oldal csak összesítés hogy egy oldalon belül mindent megtalálj. Persze vannak saját írások is. Egy szóval nem mondtam hogy én írtam az összeset de remélem találsz olyan dolgot is amire a Google-n keresztül nem tudtál választ kapni. További jó böngészést az oldalamon :) . Üdv: Admin

Tök jó!

(Hazsuka, 2013.01.09 07:37)

A fiamnak kerestem, hogy milyen színnel jelölik a londoni metrókat, így találtam ide. Pont az én "kötött pályás" csemetémnek való, nehezen beszerezhető információkat találtuk. Köszi és hajrá!

Sebi

(Anya, 2012.12.13 10:14)

sok sikert , csak így tovább :-)

Szia!

(Sebastian, 2012.12.08 09:41)

Köszönöm a dícsérő szavakat. Igen ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy mindenkinek bemutathassam Európa metróit, azt a csodát, amit nem mindenki láthat. Igen lesz a többi városról is leírás, csak még dolgozok rajta. Bécs azért élvez elsőbbséget, mert az az egyik legszebb (szerintem) és Budapest pedig azért, mert itt élünk. :) idővel a többit is megnézheted. Jó szórakozást!

Helló

(Én, 2012.12.08 09:34)

Helló! Tetszik az oldal, mert színes és mert imádom a metrókat. Már csak a többi metróról is kellene kisfil, adat.